Contact Info

Image
Image
Profesionalism & responsabilitate

Valori ale bradului Sunny Plast

Fondat in anul 2008, brandul Sunny Plast este intr o continua dezvoltare axata pe diversificarea produselor pentru productia de profile PVC pentru ferestre, usi, pervaze si lambriuri pentru a satisface cerintele clientilor si a se alinia la o piata in continua schimbare.

14+

Ani de

Experienta

Profesionalism

Strategia de investitii in dezvoltarea tehnologica precum si profesionalismul echipei fac ca astazi compania sa isi desfasoare activitatea intr un spatiu de productie de peste 9000 mp in care functioneaza in mod constant 10 linii de extrudare cu echipamente de ultima generatie Greiner Extrusiontechnik Austria
Sunny Plast a investit si investe in mod constant in tehnologii performante avand o preocupare continua pentru respectarea celor mai inalte standarde de calitate , certificarile ISO 9001 ,14001 precum si testarile pentru obtinerea marcajului CE pentru gama de produse din portofoliu fiind dovada acestei griji pentru calitate si mediu cu respectarea inclusiv a normelor europene .
Sunny Plast detine un sistem propriu de distributie format din depozite regionale, precum si o flota de camioane de transport de mare tonaj ce permite satisfacerea cu promptitudine a fiecare comenzi precum si asigurarea unui termen standard de livrare .
Sistemele Sunny Plast sunt cheia unui potential de design inepuizabil indiferent daca este vorba de ferestre de dimensiuni mari , ferestre Anexe sau ferestre simple cu caracteristici si unghiuri distinctive . Gama existenta cuprinde profile PVC de 4 , 5 si 6 camere precum si gama variata de Glafuri si lambriuri de interior si exterior . Gama se poate diversifica in functie de orice cerinta a arhitectilor si cumparatorilor de ferestre pe baza de comanda speciala.

Responsabilitate 

Brandul Sunny Plast acorda o mare importanta functionalitatii si fiabilitatii tuturor sistemelor, iar calitatea acestora inseamna nu numai unitatea armonizata a gamei de produse dar si supravegherea tuturor etapelor de fabricatie, cercetare, dezvoltare precum si productia si reciclabilitatea ecologica.

Demolish with new technology.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adi pisicing elit, sed do eiusmod tempor incidid unt ut labore et dolore magna aliqua. Ut en im ad minim veniam, quis nostrud.

+

Service